Cégalapítás Debrecenben - Hogyan fogjunk hozzá?

2018. november 15
5218
cégalapítás szakértői segítséggel

Ha már megvan az ötlet, hogyan tovább?

 

A cégalapítás nélkülözhetetlen elemei: ügyfélkapu regisztráció, forgalombecslés, adózási forma kiválasztása, társasági szerződés elkészítése!


Az első számú szabály, amit be kell tartanunk, hogy szakértői segítség, egyeztetés nélkül semmit ne jelentsünk le az állami intézmények felé, főként kezdő vállalkozóként próbáljuk ezt elkerülni. Ugyanis cégalapításkor az állami szervek felé számos olyan adatot kell lejelenteni (többek között az Ügyfélkapun keresztül), amely aztán akár évekig meghatározhatja a leendő vállalkozásunk működését! A legbiztosabb, ha nulladik lépésként egy megbízható könyvelői gárdát választunk, akik az adózási kérdések mellett a jogi támogatást is tudják biztosítani.

 

Támogatjuk vállalkozását!

 

cégalaptás Debrecen egy megbízható könyvelővel

A cégalapítás Debrecen környékén kitűnő választás, hiszen a város adottságainak és
kedvező fekvésének köszönhetően kiváló üzleti lehetőségeket rejt magában.

 

 

Az adózási kérdések lelke: a vállalkozás leendő bevételének meghatározása!


Az Ügyfélkapu létrehozását követően az egyik legfontosabb kérdés a leendő vállalkozásra vonatkozó adózási forma megtalálása. Bárki, akit picit is érdekel ez a téma, hallott már a KATA-s adózásról. Népszerű, mivel ez a legkedvezőbb forma, és elérhető egyéni vállalkozóknak vagy Bt.-ben gondolkodóknak egyaránt! Kezdő vállalkozóknak talán meglepő lehet, de előre meg kell határoznunk, mekkora bevételre számítunk, a leendő cégünkben, ugyanis ez dönti el, milyen vállalkozási forma lesz számunkra a legmegfelelőbb. Egyéni vállalkozók leszünk, vagy Bt.-t alapítunk? Másodállásban, kisebb forgalom esetén az egyéni vállalkozási forma ajánlható, míg nagyobb bevétel már indokolja a cégalapítást Bt. vagy Kft. formájában!

 

Cégalapítás Debrecen környékén gyorsan és jogszerűen


A cégalapítás szerződéses ügyvédpartnereink támogatásával is történhet. A vállalkozás megbízott ügyvédjének feladatai közé tartoznak a megfelelő dokumentumok, így a társasági szerződés megalkotása, illetve a bankszámlanyitáshoz szükséges elektronikus cégindítási csomag létrehozása. A társasági szerződésben rögzítésre kerül az is, hogy a tulajdonosok milyen részben birtokolják a céget, így sikeres tevékenység esetén milyen %-ban vehetik ki a nyereséget mint osztalékot a cégből.

 

jogszeű és gyors cégalapítás Debrecenben

 

 

+ 1 fontos kérdés: Szükséges-e törzstőke a vállalkozásához elindításához, vagy nem?


Mindezt a vállalkozási forma határozza meg. A cégalapítás egyik legfontosabb eleme a törzstőke: Kft. esetében ez 3 millió forinttól indul. Ennek az összegnek a közhiedelemmel ellentétben nem kell folyamatosan a céges bankszámlán rendelkezésre állnia, de az itt lévő összeget csak a cég céljaira lehet felhasználni. Egyéni vállalkozásban nincs alaptőke, de a vállalkozó a teljes magánvagyonával felel a tevékenységért. A BT. forma létrehozása esetén nincs a törzstőkének kötelező minimuma, így az akár 10 ezer Ft is lehet, de a beltag itt is korlátlanul felelős a teljes magánvagyonával a tevékenységéért (akár az egyéni vállalkozó), még akkor is, ha ez egy társas vállalkozási forma, és a BT rendelkezik még egy kültaggal is, akinek nem szükséges a tevékenységben közreműködnie, lehet csak vagyoni hozzájárulása a cégben.

 

Bizonytalan a cégalapítást illetően?


Kérje ingyenes tanácsadásunkat, ahol minden kérdésére személyre szabott választ adunk. Ne feledje, hogy a cégalapítás csak az első lépés, utána vállalkozásának gondozásában is számíthat ránk - két hónapig ingyenes kezeljük anyagait! Mi így járulunk hozzá, hogy sikeres legyen a cégalapítás Debrecen környékén!


Hívjon bennünket!
+36 20 251 7456