Könyvelés - Debrecen és vonzáskörzete

Hogyan segítheti a vállalkozást a precíz könyvelés? Miért fontos, hogy jó könyvelőt válasszunk?

Úgy tartja a mondás, hogy három dolog szükséges az életben:
egy jó orvos, egy megbocsájtó pap, és egy ügyes könyvelő. Utóbbit azonban nem mindig könnyű megtalálni, pedig sokszor ezen áll vagy bukik egy vállalkozás legalitása és sikeressége. A szakmai lelkesedés és az elhivatottság csak egy dolog, mindezek mellett rendkívül fontos a precizitás, a megbízhatóság, a naprakész tudás és persze a sok éves szakmai tapasztalat is.
Bízza magát profikra! Mi segítünk Önnek, hogy bizonylatai, számlái 100%-ban legálisan, a törvény által előírt módon kerüljenek rögzítésre, és azok időben továbbítva legyenek a megfelelő hatóságok felé! Minden részletre odafigyelünk, szakszerű tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink részére, így Ön nyugodtan foglalkozhat azokkal a dolgokkal, melyek vállalkozása sikerességét építik tovább.
 • 100+
  elégedett ügyfél
 • 215+
  bérszámfejtés havonta
 • 150+
  bevallás havonta
 • 2
  hónap díjmentesen

Könyvelés szakszerűen és precízen

0.

A vállalkozás áttekintése

„Nulladik” lépésként megismerjük vállalkozását, eddigi tevékenységét, áttekintjük a fontos szerződéseket, bizonylatokat és bevallásokat.
1.

Az iratok rendezése és ellenőrzése

Ezután következik az iratok alapos rendezése és szortírozása. Az ellenőrzés nagyon fontos részét képezi a könyvelői munkának. A bizonylatok tartalmi és formai ellenőrzése, elszámolhatóságuk létjogosultságának vizsgálata lényeges folyamat.
2.

A bizonylatok lefűzése és kontírozása

El is érkeztünk a munka „oroszlánrészéhez”: bizonylatait lefűzzük és kontírozzuk, vagyis meghatározzuk a főkönyvi számlaszámokat, melyek ezután könyvelőprogramban kerülnek rögzítésre majd újbóli ellenőrzésre és szükség szerint korrigálásra.
3.

Szakszerű tájékoztatás

Az elkészített anyagról minden esetben szakszerű tájékoztatást nyújtunk az Ön számára!
4.

A bevallás elkészítése

Végső lépésként következik a bevallás elkészítése az aktuális jogszabályoknak megfelelő módon. Mindenre felkészülünk!
5.

Az iratok eltárolása

Az iratokat a szabályoknak megfelelően eltároljuk, biztosítva a betekinthetőséget, hogy egy esetleges későbbi ellenőrzés során garantáltan visszakereshetőek legyenek!

Bérszámfejtés

A munkavállalók bejelentése, a jogviszony megszüntetése vagy akár a foglalkoztatásukkal járó adminisztrációs teendők sok fejtörést okozhatnak a cégek számára. Könyvelőirodánk ebben is segítséget nyújt a megfelelő jogviszony meghatározásától egészen a bérlisták, bérösszesítők elkészítéséig:
A kapott jelenléti ívek alapján elkészítjük a bérszámfejtést, a jogszabályoknak megfelelve
Erről bérlistákat küldünk
Elkészül egyúttal a fizetendő járulékok listája, ami alapján lehet az aktuális fizetendő járulékokat és adókat utalni
Elkészítjük és beadjuk a járulékbevallásokat
A dolgozó kilépésekor elkészítjük az összes kilépő iratot, a végső számfejtést, az esetleges pótlékokat és járandóságokat is figyelembe véve
Beadjuk a kilépéssel kapcsolatos beadványokat az adóhivatalnak.
Ezen felül segítséget nyújtunk már a dolgozó belépése előtt átbeszélve a lehetőségeket, hogy a lehető legkedvezőbb formában tudja foglalkoztatni, nagy figyelmet fordítva az optimális adófizetésre.