Könyvelő állás Debrecenkönyvelő állás Debrecen - tapasztalattal


Kedves gyakorlattal rendelkező könyvelő!

Megfordult a fejedben, hogy munkahelyet válts? Szeretnél egy profi könyvelő iroda tagjává válni? Az általunk kínált könyvelő állás Debrecen belvárosában Neked szól, amennyiben egy olyan munkahelyet keresel magadnak, ahol végre megbecsülve érezheted magad! 

 

Könyvelő állás Debrecen - Könyvelőirodában

Jelentkezz hozzánk és próbáld ki magad egy új helyen, új környezetben!

Az ASK Könyvelő Iroda egy könyveléssel, bérszámfejtéssel és adótanácsadással foglalkozó cég, amely már több mint 100 elégedett ügyféllel büszkélkedhet országszerte, hiszen az elvárható legmagasabb színvonalat nyújtja. Ezen felül, cégalapításban is otthon vagyunk, hiszen több éves szakmai tapasztalatunknak hála, sikeresen támogatjuk egy vállalkozás indulását, az első megszületett gondolattól egészen a megvalósításig.

Cégünk jelenleg teljes munkaidőben dolgozó könyvelőt keres meglévő és új ügyfeleink könyvelésére. Ez a könyvelő állás Debrecen belvárosában egy nem mindennapi lehetőség, de most megadatik az alkalom, hogy együtt írjuk meg a közös sikertörténetünket!

 

Senior könyvelő állás Debrecen

Mi lesz a feladatod?Mit várunk tőled?
  • Könyvelés
  • Ellenőrzés
  • Bevallások beadása
  • Ügyfelekkel történő kommunikáció
  • Mérlegképes könyvelő végzettség
  • Legalább 3 év tapasztalat
  • Önálló munkavégzés

 

Szeretnél te is csapatunk tagja lenni?


Küldd el önéletrajzodat az info@askkonyveloiroda.hu e-mail címre!

 

Mérlegképes könyvelő állás Debrecen – Miért éri meg nálunk dolgozni?

 

mérlegképes könyvelő állás Debrecenben
Elérkezett a Te lehetőséged is! Szuper könyvelő állás Debrecen kellős közepén a Lion Office Center Irodaparkban!

 

Új munkahely után kutatsz? Szuper könyvelő állás Debrecen belvárosában!

Szakmai pályafutásod során valószínűleg kerültél már olyan helyzetbe, amikor megfogalmazódott benned a kérdés, hogy jó helyen vagy-e a munkahelyeden. Egy munkahelyváltásról mindig nehéz meghozni a döntést, hiszen ez általában a jól megszokott út elhagyásával jár. A változás pedig sok esetben megrémíthet minket, hiszen ki kell mozdulnunk a komfortzónánkból: mi pedig általában nem szívleljük az ismeretlent, tekintve, hogy minden új élethelyzet bizonytalanságot válthat ki belőlünk. Ha azonban mégis sikerül felismerni, hogy minden új kezdetből végül egy csodálatos történet nőheti ki magát, akkor több szempontból is hasznot húzhatunk a bátorságunkból. Például nemcsak egy klassz állással lehetünk majd gazdagabbak, de rengeteg értékes tapasztalattal, új kapcsolatokkal, kedvezőbb munkafeltételekkel is stb.

Ma már sajnos nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, mint anno a szüleink, akik gyakorlatilag az első munkahelyükről mentek nyugdíjba. Azóta ugyanis a világ, és a szokások is merőben megváltoztak, így aligha tűnne elképzelhetőnek egy ilyen felállás manapság. Azt, hogy mikor jön el a munkahelyváltás ideje, azt mindenkinek magának kell éreznie. Akadnak olyan helyzetek, amikor a döntést szinte egyértelművé teszik számunkra, hiszen munkánk során olyan dolgokkal szembesülünk, amelyek biztos váltásra késztetnek. És akadnak olyan kevésbé egyértelmű helyzetek is, amikor már egy hosszabb ideje fennálló, zavaró indok miatt vesszük fontolóra a váltást. Száz szónak is egy vége: akármi is legyen az, ami miatt elkezdtük fontolgatni a munkahelyváltást, az alábbi esetekben mindenképpen mérlegelni kell, ha jelenleg is könyvelőként dolgozunk.

 

Milyen esetekben érdemes fontolóra venni a munkahelyváltást könyvelőként?

- 1-jétől 10-éig a bérszámfejtés miatt,

- 10-étől 12-éig a járulékbevallás miatt,

- 12-étől 20-áig pedig az áfa bevallás miatt,

- Aztán pedig ha mindezt letudtad, akkor valahogy utol kell magad érni a többi dologban is, ami szintén rengeteg frusztrációt szül.

Egy munkahelyváltást akkor is érdemes fontolóra venni, ha a terhelés mértéke (pl. elvégzendő feladatok mennyisége, rengeteg túlóra) miatt folyamatos stresszben dolgozol, hiszen a munkaadó költségkímélés gyanánt újabb és újabb feladatokat ró rád. Ezt onnan veheted biztosra, hogy ha a hétfőre gondolsz, már vasárnap délután görcsbe rándul a gyomrod.

 

A klasszikus munkaidő valahol mindenki álma, hiszen nem kell éjszaki műszakban dolgozni, nem billenünk ki a bioritmusunkból, és biztosan tervezhetünk mellette bármit. Pénteken pedig korábban végzünk, hogy hamarabb kezdődjön a hétvége, hiszen kinek van kedve még pénteken is sokáig bent lenni az irodában…

Ilyen az általunk kínált könyvelő állás Debrecen városában! Velünk nyugodtan tervezhetsz, és a hétvégéid is szabadok lesznek, hiszen zárva vagyunk olyankor. 

 

könyvelő iroda állás Debrecen
Nyagszerű könyvelő állás Debrecen belvárosában? Velünk megtalálhatod a számításaidat!

 

Hasonló módon mérlegelendő a munkahelyváltás abban az esetben is, ha azt tapasztaljuk, hogy a belépéskor megállapodott feltételek nem teljesülnek. Ilyen lehet például, ha nem az ígért összeget kapjuk, ha nem érkezik meg időben a fizetésünk, vagy ha a rendes szabadságunkat mégsem akarják kiadni. Az általunk kínált könyvelő állás Debrecen belvárosában, kellő korrektséget és rugalmasságot ad Neked ahhoz, hogy a munka-magánélet egyensúlyát sikeresen fenn tudd majd tartani.

 

Nem titok, hogy a könyvelői szakma rengeteg adminisztrációs feladattal jár, hiszen számos adatot, szerződést, bizonylatot stb. kell rögzíteni. Cégünknél a profi adatrögzítő kollégák, gyorsan és pontosan végzik el a kisebb-nagyobb adminisztratív feladatokat, így hatékonyan veszik le Rólad a terhet a munkád során. A könyvelő állás Debrecen belvárosában tehát egy olyan lehetőség, amellyel valóban a tényleges feladataira tudsz majd koncentrálni!

 

Elsőre banális indoknak hangozhat, de ha a munkahelyi légkörrel, az irodai környezettel nem vagyunk kibékülve, akkor az igenis adhat okot a váltásra. Elég akár egyetlen kolléga, vagy kibírhatatlan főnök ahhoz, hogy megmérgezzék a mindennapjainkat. Egy ilyen felállás mellett szinte lehetetlen jól teljesíteni, hiszen a folyamatos lelki megterhelés képtelenséggé teszi a feladatokra való koncentrálást. Az általunk kínált könyvelő állás Debrecen belvárosában egy olyan lehetőség a számodra, ahol nemcsak ideális munkakörnyezetben dolgozhatsz, de tényleg úgy érezheted majd magad, mintha családtag lennél.

 

 

A munkavállalók zöme az alacsony fizetés miatt hagyja ott jelenlegi munkahelyét. Ez ugyanis nem csak az alapvető megélhetés miatt lényeges kérdés, de joggal érezhetjük úgy, hogy a szakmai tudásunk és a munkába belefeccölt energia, egyáltalán nem kifizetődő. Az ASK Könyvelő Irodában kiszámítható munkakörülményeket, optimális munka-magánélet egyensúlyt és értékes szakmai fejlődést nyújtunk, na és persze kellő anyagi megbecsüléssel is jutalmazzuk majd a munkádat. 

 

Amennyiben az imént leírtak alapján magadra ismertél, akkor bátran jelentkezz az álláshirdetésünkre, hiszen minden bizonnyal Téged keresünk! Bízunk benne, hogy a sikeres jelentkezés után, minél előbb megkezdhetjük a közös munkát! Várunk szeretettel a belvárosi könyvelőirodánkban!

 

Könyvelő iroda állás érdekel?


Hogyan tudsz hozzánk jelentkezni? Küldd el önéletrajzodat az info@askkonyveloiroda.hu e-mail címre!

 

Mik egy könyvelő állás előnyei?

Amennyiben a pénzügy, a számok és a statisztika nem áll tőlünk messze, adja magát a dolog, hogy könyvelőnek tanuljunk. A könyvelői szakmát azért szeretik sokan, mert a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát rejti magában. Mivel örök tanulásra kárhoztat, itt mindig elsajátíthatsz valami újat. A munkád során szerteágazó ismeretekre tehetsz szert, egyedi látásmóddal és analitikus szemléletmóddal gazdagodhatsz. 

Napjainkban sok szakembert beszippantanak a Shared Service Center (SSC) szolgáltatók, amelyek habár a juttatások miatt vonzónak tűnhetnek, előbb-utóbb egy apró fogaskeréknek érezhetjük magunkat egy hatalmas gépezetben. Mivel itt általában nagyon szigorú, leszabályozott rendszer szerint folynak a könyvelési munkálatok, a kollégák gyakran a szakmának csak egy-egy részfolyamatát ismerhetik meg tüzetesebben.

Amennyiben azonban komolyabb céljaink vannak a könyvelői szakmát illetően, érdemes olyan helyet is megpályázni, ahol változatos és izgalmas szakmai feladatok, és megannyi fejlődési lehetőség vár ránk. Egy magáncég például akkor is jó választás lehet, ha szeretnénk hasznosnak érezni magunkat, ha szeretnénk látni a munkánk valós eredményét, és ha szeretnék direkt visszajelzéseket kapni az ügyfelektől. Ilyen munkahely lehet például az általunk kínált könyvelő állás Debrecen belvárosában is!

Kétségtelen, hogy a könyvelő szakma nem való mindenkinek. Kellő elköteleződés és szorgalom szükségeltetik ahhoz, hogy valaki valóban jó szakemberré válhasson. Akiben azonban ez megvan, és hajlandó tanulni, tapasztalatot gyűjteni, akkor nemcsak, hogy hosszútávon örömét lelheti majd a munkájában, de számtalan ajtó nyílik ki neki ezen a pályán. Érdekel egy jó ajánlat? Szuper könyvelő állás Debrecen belvárosában, az ASK Könyvelő Irodában!