• könyvelés munkaerőkölcsönzés esetén
  2020. március 05
  7986
  Sok területen a munkáltatóknak munkaerőkölcsönzéshez kell folyamodnia, de vajon tisztában vannak az azt érintő szabályokkal? Tekintsük át őket részletesen!
 • 2020 újítások a könyvelés területén
  2020. február 11
  5691
  Amennyiben ön is vállalkozik, mindenképpen figyelmesen olvassa az alábbi összefoglalót a 2020-as változásokról; kérdés esetén pedig keressen minket, hiszen tudja: a könyvelés Debrecen szívében, az ASK Debreceni Könyvelő Irodában mindig naprakész!
 • cégalapítás debrecen területén mik a megelőző lépések?
  2019. december 17
  6074
  Vállalkozást szeretne indítani, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Szeretne körültekintően eljárni, de túl sok a részletszabály? Tájékozódjon cikkünkből, most minden kérdésére választ kaphat.
 • kiva adózás mikor előnyös cégünk számára
  2019. október 09
  7577
  Időről időre érdemes átgondolni, hogy a legkedvezőbb adózási forma szerint fizetjük-e a vállalkozásunk bevétele utáni járulékokat. Cikkünkben a KIVA szerinti adózást tekintjük át. Keresse fel könyvelőjét, talán Önnek is érdemes váltani!
 • vállalkozásindítás cégalapítás debrecen
  2019. szeptember 12
  6648
  Vállalkozásindítás előtt alaposan mérlegelnünk kell lehetőségeinket, szakértő segítsége nélkül nehéz megfelelő döntést hozni. Cikkünkben áttekintjük, mire kell figyelni cégalapítás előtt. Mindenképpen hasznos lesz!
 • Milyen fontos határidőkkel kell számolni a könyvelés során.
  2019. augusztus 05
  7302
  Az adózási határidők betartása különösen fontos, a határidők elmulasztása ugyanis jelentős többletköltséget eredményezhet vállalkozásának. A megbízható, pontos könyvelő ezért is nélkülözhetetlen! Összefoglalónkban áttekintjük a leglényegesebb könyvelési határidőket.