• 2020 újítások a könyvelés területén
  2020. február 11
  41
  Amennyiben ön is vállalkozik, mindenképpen figyelmesen olvassa az alábbi összefoglalót a 2020-as változásokról; kérdés esetén pedig keressen minket, hiszen tudja: a könyvelés Debrecen szívében, az ASK Debreceni Könyvelő Irodában mindig naprakész!
 • cégalapítás debrecen területén mik a megelőző lépések?
  2019. december 17
  136
  Vállalkozást szeretne indítani, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Szeretne körültekintően eljárni, de túl sok a részletszabály? Tájékozódjon cikkünkből, most minden kérdésére választ kaphat.
 • kiva adózás mikor előnyös cégünk számára
  2019. október 09
  506
  Időről időre érdemes átgondolni, hogy a legkedvezőbb adózási forma szerint fizetjük-e a vállalkozásunk bevétele utáni járulékokat. Cikkünkben a KIVA szerinti adózást tekintjük át. Keresse fel könyvelőjét, talán Önnek is érdemes váltani!
 • vállalkozásindítás cégalapítás debrecen
  2019. szeptember 12
  374
  Vállalkozásindítás előtt alaposan mérlegelnünk kell lehetőségeinket, szakértő segítsége nélkül nehéz megfelelő döntést hozni. Cikkünkben áttekintjük, mire kell figyelni cégalapítás előtt. Mindenképpen hasznos lesz!
 • tippek a kiegyensúlyozott könyvelői kapcsolathoz
  2019. július 19
  1215
  Állandó időzavarban vagy, hogy mikor milyen anyagot kell leadnod a könyvelőnek? Sose tudod , hogy mennyi áfát kell befizetned, csak az utolsó pillanatban kapod az infókat a könyvelőtől?! AKKOR EZT A CIKKET NEKED ÍRTUK! Javíts a könyvelőddel való együttműködésen 8 egyszerű pont betartásával!
 • hogyan könyveljük a céges autót
  2019. július 10
  674
  Jó tudni, hogy a céges személyautó költségeinek egy része visszaigényelhető. Mire kell figyelnünk?